Te gandesti la sa faci revizia generala a vehiculului sau poate vrei sa repari unele defectiuni care si-au facut aparitia in ultima vreme? E indicat sa cunosti un service auto profesionist! Dar service auto bucuresti stii sa alegi din atatea oferte care exita pe piata? ANPC precizeaza cateva recomandari pe care e bine sa le avem in vedere.

Ce sa verifi cand calcam pragul unui service auto? La tarife, la cat de aproape se afla de casa noastra ori la profesionalismul cu care lucreaza personalul? Citeste o serie de sfaturi pe care sa ti le amintesti de fiecare data cand iti lasi automobilul pe mainile mecanicilor auto.

Un service de reparatii auto curat are sanse mari sa fie unul bun.E indicat ca inainte de a duce autoturismul in service sa inspectezi spatiul de reparatii. Aceasta iti poate oferi aspecte de necontestat cu privire la competenta angajatilor.

Un service auto de calitate are un loc de asteptare cu vedere spre service-ul, proprietarul avand oportunitatea de a vedea cum se fac reparatiile la masina ta. In plus, dupa terminarea activitatii mecanicul auto care a lucrat la masina trebuie sa puna la dispozitia proprietarului defecte ce le-a inlaturat si sa spuna ce anume a incetat sa functioneze la acestea.

Advertisements